6 octombrie 2011

Articol. Obiectele handmade in presa.

     Azi am avut placerea sa "descopar" articolul purtand semnatura Codrutei Pop, aparut in ziarul Adevarul. M-a bucurat faptul ca lucrul de mana este prezent in publicatii, chiar daca acest lucru se intampla rar, dar poate ca asa vom reusi sa redescoperim farmecul si valoarea obiectelor create manual.
Creatiile mele pot fi "incadrate" in categoria obiectelor de orfevrarie, iar tehnica de lucru este mixta continand elemente prelucrate prin metaloplastie.
     Parafrazand titlul articolului, lucrul de mana este "Afacere de succes", in primul rand din punct de vedere sufletesc. Satisfactia pe care ti-o aduce aprecierea obiectului creat te ajuta de multe ori sa treci peste dificultatea valorificarii materiale si te bucura nespus fericirea pe care o aduci daruindu-l. "Handmade-ul" sau, asa cum imi place sa spun, "lucrul de mana", e o afacere serioasa pentru mine si pentru toti cei care vor calitate. Dar daca ne gandim la realitatea existenta, lucrul de mana, cel putin la noi, nu te imbogateste material. Este investita foarte multa munca intr-un obiect si doar cei pasionati ajung sa fie statornici lucrului de mana. Cei care stiu sa aprecieze la valoarea apropiata de adevar astfel de obiecte sunt strainii, poate ca vom invata de la ei acest lucru, iar atunci, vom putea spune ca avem "Afacere de succes: handmade-urile aduc venituri serioase!"cuprinzand toate punctele de vedere, incluzand spiritual cat si material.
La cat mai multe articole de acest fel si succes celor care aduc in vederea publicului priceperea, talentul si munca, prea de rar mentionate si mediatizate.

   http://www.adevarul.ro/locale/targu-mures/Afacere_de_succes-_handmade-urile_aduc_venituri_serioase_0_566943633.html